Handlekurv

iPhone XS Deksel - Skjermbeskytter - Lader

iPhone XS

iPhone XS Deksel og Skjermbeskyttelse

Her finner du de beste iPhone XS dekslene som INCOVER har å tilby. Uansett hvilken type deksel eller skjermbeskyttelse til iPhone XS du ønsker deg, så kan du finne det hos INCOVER. Velg hvilken type tilbehør til iPhone XS du vil se på ved å bruke filtrene.

Plassering
Plassering
Salg
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
All
Page
Page

iPhone XS

iPhone XS er lillebroren til iPhone XS Max og er en veldig brukervennlig smarttelefon som ikke fyller stort i lommen og lett kan betjenes med en hånd.

 

iPhone XS Deksel

Et iPhone XS Deksel gir deg beskyttelsen du trenger. Selvfølgelig vil et Bakdeksel til iPhone XS beskytte hele baksiden mot støt og riper, mens et eksel gir 360 graders beskyttelse. Hvis du vil ha et funksjonelt deksel med plass til dine kredittkort, kan du dra nytte av et Flip deksel for iPhone XS. Dette er et deksel med lommebok, som ofte er produsert i skinn og dermed både er funksjonelt og i flott design.

 

iPhone XS Skjermbeskytter

Hvis du kjøper en iPhone XS Skjermbeskytter, er du godt dekket. Herdet glass absorberer det meste av et potensielt tap, slik at skjermen ikke går i stykker. På denne måten beskytter du både iPhone XS og slipper å betale for en kostbar skjermreparasjon.