Kundeservice

Kontaktinformasjon

Firmanavn: inCover
Organisasjonsnr: 813 701 952
Reg. foretaksregisteret: 02.02-2013
Reg. foretaksregisteret: c/o Athene Vat Services AS Postboks 4691, Nydalen 0405 Oslo
Retur/Reklamasjonsadresse: Vi gjør oppmerksom på at den ovennevnte adressen er vår norske kontoradresse. Retur/Ombyttning skjer via nedenstående adresse: inCover, c/o Responsservice, Postboks 24, 2716 Harestua
Telefonnummer: 21 98 44 53
Åpningstider telefon: Mandag - Fredag kl. 10.00-12.15
Mail: customerservice@firtal.com
Åpningstider mail-support: Mandag - Fredag kl. 10.00-15.00
Nettside: www.incover.no

www.incover.no har åpent online alle døgnets 24 timer!

Bestilling:

Alle bestillinger skal gjennomføres i nettbutikken. Vi mottar ikke bestillinger på e-mail , telefon eller via post.
Alle priser på nettsiden er inklusiv mva. Alle priser på nettsiden er inklusiv alle avgifter, toll etc.
Du kan ikke forvente at det medfølger norsk bruksanvisning på alle våre varer. Der hvor det foreligger en bruksanvisning på norsk, vil vi medsende denne.
 

Slik handler du hos oss:

For å gjennomføre et kjøp på incover.no skal du gjennom 5 trinn.:

1. Finn den, eller de varene du ønsker, og legg dem i handlekurven, gå deretter til kassen.
2. Tast inn dine personlige opplysninger.
3. Velg forsendelse/betalingsmåte.
4. Godkjenn våre forretningsbetingelser.
5. Kontroller at alle opplysninger på oppsamlingssiden stemmer, gjør de det godkjenner du kjøpet.
 

Betaling:

Betales det med betalingskort, er du alltid sikret mot misbruk. Du har nemlig mulighet til å avvise en betaling, når du mottar din betalingsoversikt. Blir ditt kort blir misbrukt i en nettbutikk, som bruker SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem vil det ikke være noe risiko i det for din del.

Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er kryptert (SSL), og hverken inCover aller andre har mulighet til å lese dataene.

Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra inCover.no. Det kan aldri trekkes et et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet.

I vår nettbutikk kan du betale med følgende betalingsmidler. Visa, MasterCard, Maestro, JCB & American Express, Visa Electron, MasterCard Debit og PayPal.
 

Levering:

inCover.no bruker Posten som sin leverandør. Leveringstiden er ca. 2 - 6 virkedager.
 

Hva innebærer livstidsgaranti:

Livstidsgaranti hos inCover gjelder de samme reglen, som ved alminnelig reklamasjonsrett. Vi forlenger reklamasjonsretten ytterligere, så det blir en garanti. Garantien kan tre i kraft hvis produktet mot formodning viser tegn på produktfeil. Garantien dekker IKKE uhell som medfører skade på produktet. Det er da tale om et forsikringsspørsmål, og ikke et garantispørsmål.
 

Angrerett:

Når varen returneres til oss, og du benytter din angrerett, kan dette kun skje når varen returneres i vesentlig samme stand og mengde som da du mottok den. Angreretten faller derfor bort hvis du bruker varen på en måte hvor det er helt åpenbart at bruken reduserer varens salgsverdi vesentlig. Når nu benytter deg av din angrerett, skal du selv betale for frakten når du returnerer varen. Hvis du har kjøpt en vare i vår nettbutikk, har du oftest rett til å angre kjøpet. Du skal bare returnere varen til oss senest 365 dager etter at du har mottatt den. Du kan returnere varen ved å nekte å motta varen når den leveres.

>> Download RMA returseddel her <<

VAREN KAN SENDES I RETUR TIL VÅR ADRESSE:
inCover
c/o Responsservice
Postboks 24
2716 Harestua
Telefonnummer: 2198 4453
E-post adresse: support@incover.no

Dersom du angrer kjøpet, vil kjøpesummen tilbakebetales til deg ved en overførsel til din bank.
 

Hvis det er noe galt med varen (Reklamasjonsrett):

Når du handler på inCover.no har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake, eller avslag i prisen - alt avhengig av den enkelte situasjon. Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen/feilen ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk, eller annen skadevoldende adferd.
 

Hvor raskt skal jeg reklamere:

Du skal reklamere innenfor "rimelig tid" etter at du har oppdaget mangelen/feilen ved varen. Hvis du reklamerer innenfor 2 måneder etter at mangelen/feilen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være berettiget.
 

Vi refunderer rimelige fraktomkostninger:

Dersom reklamasjonen er berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktkostnader.
 

Vi har bruk for denne informasjonen når du returnerer varen til oss:

Når du returnerer varen, ber vi deg om å opplyse hva problemet er så detaljert som mulig. Bemerk at vi ikke mottar pakker sendt sendt pr. postoppkrav.

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og be om en kvittering for avsendelse, slik at vi kan refundere fraktomkostningene.
 

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (Persondatapolitikk):

For at du kan inngå en avtale med oss på incover.no, har vi bruk for følgende opplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos inCover.no og oppbevares i fem år, deretter vil opplysningene slettes.

Når det innsamles personopplysninger via vår nettside, skjer dette alltid ved at du gir oss ditt samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Direktøren for inCover.no har adgang til de opplysninger som registreres om deg.

Den dataansvarlige på inCover.no er Jesper Hvejsel.

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.

Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert.

Opplysninger som er avgitt til inCover.no videregis eller selges på ingen måte videre til en tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme opplysninger.

Som registrert hos inCover.no har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter Persondataloven, og henvendelse i denne forbindelse kan rettes til inCover.no via e-mail support@incover.no
 

Cookies:

På inCover.no brukes cookies med det formål å optimere nettsiden og dens funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan du gjør det, avhenger av din browser.
 

3 for 2 tilbud:

Hos inCover har vi av og til et 3 for 2 rabatt. Rabatten gjelder alle produkter på våre sider. Rabatten er som følgende; når du kjøper 3 produkter får du det billigste produktet gratis. Kjøper du f.eks. 6 produkter får du de 2 billigste produktene med gratis - osv.
 

Loggstatistikk:

Vi bruker en loggstatistikk på inCover.no som betyr at et statistikk-system samler informasjon, som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websiden man forlater det, osv.

Loggstatistikken brukes kun med det formål å optimere inCover.no
 

Barn og unge under 18 år:

Du skal ha fylt 18 år for å handle på inCover.no - er du under 18 år skal du ha dine foreldres underskrift.
 

Varen kan sendes til vår adresse:

inCover
c/o Responsservice
​Postboks 24
2716 Harestua
Telefonnummer: 2198 4453
E-post adresse: support@incover.no
Dersom du angrer kjøpet, vil kjøpesummen tilbakebetales til deg ved en overførsel til din bank.
 

Bankopplysninger:

BANK: NORDEA
IBAN: DK3920005036433592
SWIFT: NDEADKKK

Merverdiavgift, moms og tollavgifter

Alle priser eksklusiv norsk merverdiavgift. Ved utsendelse til Norge er moms og eventuelle tollavgifter kundens ansvar. Da Norge ikke er med i EU kommer toll og avgift (merverdiavgift) i tillegg, dersom forsendelsen blir fortollet ved innsendelse.

Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste tilfeller betale merverdiavgift på 25 prosent når varen kommer til Norge.

Du slipper å betale merverdiavgift hvis varesendingen har en verdi på under 350 kroner. Frakt og forsikring regnes ikke med i 350-kronersgrensen. Dette avgiftsfritaket gjelder alle varer på inCover.no.

Dette må du betale når du handler på inCover.no
Merverdiavgift: Hvis sendingen har en verdi på 350 kroner eller mer, skal du betale merverdiavgift (moms, MVA) på 25 prosent. Du skal betale merverdiavgift selv om varen er tollfri. 

Slik beregnes merverdiavgiften
Toll: Ingen av varen på inCover.no er tollpliktig. I Norge er det hovedsakelig klær og mat som har ekstrautgifter i form av toll.
Gebyr: Den som frakter varen (i de fleste tilfeller Posten) tar som regel et fortollingsgebyr. Dette er ikke et gebyr til Tollvesenet, men en betaling til fraktselskapet.

Priser for fortolling gjennom Posten
Er du interessert i lese mer om fortolling og se prisene på dette, finner du denne informasjonen på Postens egne sider her.

Når betaler du avgiftene?
I noen tilfeller må du betale avgiftene til transportøren før du får utlevert varene. Andre ganger får du utlevert varene, for så å få en regning på fortollingen en stund senere. Det varierer hvor lang tid transportøren bruker på fortollingen, og du må spørre transportfirmaet du bruker om dette.

Som regel er varen ferdig fortollet når du mottar den. I enkelte tilfeller får du likevel varen før den er fortollet. Står det på pakken at du ikke skal åpne den før den er fortollet, eller er du av andre grunner usikker på om du kan ta varen i bruk, kan du ta kontakt med transportfirmaet du har brukt.

Du kan fortolle selv
Du kan velge å fortolle varen selv. I praksis er det lite eller ingenting å spare på dette, da erfaring har vist at transportørene likevel tar seg betalt for lagring og ekspedering av sendingen. 

>> Les mer om 350-kronersgrensen, merverdiavgift, toll og hvordan du selv fortoller en var her! <<

TrustPilot:

Tilføj indhold her.

Godkendt af E-handelsfonden

Tilføj indhold her

Vi gir deg Livstidsgaranti og Gratis frakt

PERSONDATAPOLITIKK

1. GENERELT


1.1 Den 25. mai 2018 trer EUs Persondatalovgivning i kraft. Persondataloven handler om behandling og oppbevaring av personlige opplysninger. I det følgende kan du lese om hvordan Incover.no v/Firtal Web A/S innsamler og behandler de opplysningene som vedrører deg.



1.2 Persondatapolitikken er gjeldende for de opplysningene som du gir oss eller som vi innsamler når du benytter deg av våre tjenester, f.eks. vår nettside, nyhetsbrev, konkurranser, flow e-mails, push-beskjeder, popups og lignende.



1.3 Incover.no v/Firtal Web A/S (“Incover”, “Incover.no”, “vår”, “oss” eller “vi”) er dataansvarlige for de personlige opplysninger du har gitt oss. Har du spørsmål vedrørende vår persondatapolitikk skal du rette skriftlig eller telefonisk henvendelse til vår kundeservice. Du finner våre kontaktopplysnigner under punkt 7.



2. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN, TIL HVILKE FORMÅL OG HVORDAN BEHANDLER VI DIN PERSONDATA I OVERENSSTEMMELSE MED GJELDENDE LOVGIVNING


2.1 Når du besøker Incover.no innsamler vårt system automatisk opplysninger om deg og din bruk av vår hjemmeside. De data systemet registrerer er blant annet opplysninger om hvilken browser du benytter, hvilke ord, produkter og kategorier du søker på, din IP-adresse, nettverkslokasjon og informasjoner om din PC, mobil eller tablet, som gjør det mulig for oss å forbedre din brukeropplevelse og optimere Incover.no’s funksjoner, i likhet med at vi bruker opplysningene til å foreta oss relevant markedsføring. Rettsgrunnlaget for vår behandling av dine data i forbindelse med besøk på hjemmeside, kan du finne i EUs Persondataforordning sin artikkel 6, stk. 1, litra f.



2.2 Når du påmelde deg Incover.no’s direkte markedsføring, f.eks. vår Facebookside, nyhetsbrev, pushbeskjeder eller lignende, registrerer vi ditt navn, din e-postadresse samt andre frivillige opplysninger du selv gir i forbindelse med påmeldingen. Formålet er å kunne levere relevant markedsføring til deg. Rettsgrunnlaget for dette er EUs Persondataforordning, art 6, stk. 1, litra f.



2.3 Når du kjøper et produkt på Incover.no eller kommuniserer med oss via vår hjemmeside, registrerer vi de opplysninger du selv avgir, f.eks. ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer, betalingsmåte, leveringsmåte, IP-adresse, samt hvilke produkter du har kjøpt og eventuelt returnert til oss. Disse opplysninger blir registrert for at vi kan levere de produktene du har bestilt, og dessuten administrere og overholde dine rettigheter til å returnere og reklamere over en vare. Opplysninger om dine kjøp via vår hjemmeside samles dessuten inn så vi kan overholde lovkrav om bokføring og regnskap. Når vi registrerer din IP-adresse er det fordi Incover.no er interesserte i å forebygge og forhindre bedrageri. Rettsgrunnlaget for dette er i EUs persondataforordning art 6, stk. 1, litra b, c og f.



3. MOTTAKER AV PERSONOPPLYSNINGER


3.1 Incover.no videregir opplysninger om ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer, ditt ordrenummer samt leveringsønske til Bring, PostNord eller annen transportør som håndterer frakten og leveringen av de varer du har kjøpt hos oss. Kjøper du produkter som ikke finnes på vårt lager, kan dine opplysningen unntakelsesvis gis videre til produsenten, som heretter sørger for å sende den gjeldende vare til deg. Disse opplysningene utveksles mellom Incover og transportøren via Consignor.



3.2 Da vi anvender eksterne samarbeidspartnere til blant annet teknisk drift, forbedringer på hjemmesiden, innsamling av tillatelser til utsendelser av nyhetsbrev, deltagelse i konkurranser, popups, relevant markedsføring, samt bedømmelser av vår virksomhet og produkter, kan opplysninger om ditt navn og din e-postadresse bli betrodd til disse. I forbindelse med ditt kjøp av varer på vår hjemmeside, sender Trustpilot på vegne av vår virksomhet en e-post med en invitasjon til å vurderer våre produkter og service. Det er fullstendig valgfritt om du vil skrive en anmeldelse, og du kan velge å bruke et valgfritt navn. Den opplyste e-postadressen bruker vi kun til å verifisere at det er foretatt en handel hos oss. Hvis du takker ja til invitasjonen skal du være oppmerksom på at dataansvaret for dine personlige opplysninger til Trustpilot.

Vi overtar opplysninger om ditt navn og din e-postadresse til blant annet følgende eksterne samarbeidspartnere etablert innenfor EU:

- Trustpilot

Overnevnte virksomheter har status som databehandlere som under vår instruks behandler dataen som vi er juridisk ansvarlige for. Alle eksterne samarbeidspartnere som behandler personopplysninger på vårt vegne, har inngått skriftlige databehandleravtaler med vår virksomhet, hvor de er underlagt streng fortrolighet.

Ingen av våre eksterne samarbeidspartnere kan derfor bruke dine personlige opplysninger til andre formål enn å oppfylle den avtalen de har inngått med oss.



Enkelte av våre eksterne databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc., Klaviyo Inc., Magento Inc., Zendesk Inc. og Microsoft Corporation er etablert utenfor EU, nærmere bestemt i USA. Garanti for sikker overførsel av opplysninger fra EU-/EØS-land til USA er sikret gjennom databehandleres sertifisering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningen artikkel 45.



3.2.1 Kopi av Google LLC’s sertifisering kan finnes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI



3.2.2 Kopi av Facebook Inc., sin sertifisering kan finnes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active



3.2.3 Kopi av Klaviyo Inc. sin sertifisering kan finnes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt00000008RNFAA2&status=Active



3.2.4 Kopi av Zendesk Inc. sin sertifisering kan finnes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TOjeAAG&status=Active



3.2.6 Kopi av Microsoft Corporation sin sertifisering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzNaAAK&status=Active



4. DINE RETTIGHETER


4.1 For å skape maksimal åpenhet og gjennomsiktighet rundt vår behandling av dine personopplysninger, skal vi som dataansvarlige opplyse deg om dine rettigheter.



4.2 Innsiktsretten


4.2.1 Du har til enhver tid rett til å be om å få opplyst hvilke data vi har registrert på deg, hvilke formål dataen tjener, hvilke kategorier av personlige opplysninger vi har registrert om deg, hvem som mottar og behandler opplysningene, samt fra hvor våre data om deg er innsamlet.



4.2.2 Du har rett til, per e-post, å få tilsendt en kopi av de personlige opplysninger vi har registrert og behandler om deg. Ønsker du å få tilsendt en slik kopi skal du sende vår kundeservice en skriftlig henvendelse på customerservice@firtal.com. Vi fremsender utelukkende personlige opplysninger som knytter seg direkte til den e-postadressen henvendelsen kommer fra. Du kan med andre ord ikke få tilsendt opplysninger som knytter seg til en annen e-postadresse enn den du kontakter oss fra.



4.3 Retten til beriktigelse


4.3.1 Du har rett til å få ukorrekte personopplysninger om deg selv korrigert av oss, slik at vi ikke benytter feilaktige informasjoner om deg når du benytter virksomhetens servicer. Hvis du oppdager feil i de opplysninger vi har registrert om deg, kan du gjøre oss oppmerksomme på dette via skriftlig henvendelse over e-post til vår kundeservice, så vi kan rette feilen.



4.4 Retten til sletting


4.4.1 Du har i visse tilfeller rett til å få alle eller deler av dine personopplysninger slettet fra vårt system. Det gjelder f.eks. hvis du tilbakekaller ditt samtykke, og vi ikke har noe juridisk grunnlag for å fortsette behandlingen av dine data. Hvis en fortsatt behandling av dine personlige opplysninger er nødvendig, det kan f.eks. være i tilfeller hvor vi skal overholde våre juridiske plikter, for at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares i forbindelse med politietterforskning, er vi ikke forpliktede til å slette de opplysninger vi har registrert på deg. Sletting av personlige opplysninger kan kun skje med tilbakevirkende kraft. Anmoder du om å få dine opplysninger slettet, skal du være oppmerksom på at det på ny vil bli innsamlet opplysninger om deg hvis du benytter deg av vår virksomhet sine tjenester i fremtiden.



4.5 Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring


4.5.1 Du har i visse tilfeller rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger til kun å bestå av oppbevaring, hvis du mener at de opplysningene vi har om deg ikke er korrekte.



4.6 Retten til dataporabilitet


4.6.1 Du har i visse tilfeller rett til å få en kopi av de personopplysninger som du selv har gitt os, utlevert i et maskinlesbart formalt, i likhet med at du har rett til å overføre personopplysninger om deg selv til en annen dataansvarlig.



4.7 Retten til innsigelser


4.7.1 Du har rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personlig opplysninger med henblikk på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse som vi foretar oss for å kunne gjøre vår kommunikasjon og markedsføring relevant i forhold til deg.



4.7.2 Du har rett til med grunner som angår din personlige situasjon å gjøre innsigelser mot vår behandling av dine personlige opplysninger som vi foretar oss på grunnlag av vår legitime interesser, jf. punkt 2.1 og 2.3.



4.8 Retten til å tilbakekalle samtykke


4.8.1 Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhetsbrev. Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til oss på customerservice@firtal.com, jf. punkt 4.2.2



4.9 Retten til å klage


4.9.1 Du har til enhver tid rett til å gi en klage. Din klage skal i den forbindelse inngis til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo, pr. e-post til postkasse@datatilsynet.no, eller telefonisk på 22 39 69 00.



5. SLETTING AV PERSONDATA


5.1 Opplysninger innsamlet om din bruk av Incover.no, ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer, betalingsmåte, leveringsmåte, IP-adresse, hvilke produkter du har kjøpt og eventuelt returnert til oss, hvilken nettleser du benytter, hvilke ord, produkter og kategorier du søker på, din nettverkslokasjon, informasjoner om din PC, mobil eller tablet, samt din bruk av våre tjenester, som f.eks. vår Facebookside, konkurranser, nyhetsbrev, pushbeskjeder, popups eller lignende jf. punkt 2.1 , 2.2 og 2.3 vil etter en samlet periode på 2 år enten slettes eller utelukkende være tilgjengelige i anonymisert form, slik at de ikke kan spores tilbake til deg. Dette forutsetter dog at du i denne periode ikke har interagert med vår virksomhet sine tjenester, herunder besøkt vår hjemmeside, foretatt kjøp via vår hjemmeside, deltatt i konkurranser, lest eller klikket på e-poster, annonser og popups m.m.



5.2 De personlige opplysningene som vi har innsamlet med din bruk av Incover.no, ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer, betalingsmåte, leveringsmåte, IP-adresse, hvilke produkter du har kjøpt og eventuelt returnert til oss, hvilken nettleser du benytter, hvilke ord, produkter og kategorier du søker på, din nettverkslokasjon, informasjoner om din PC, mobil eller tablet, samt din bruk av våre servicer som f.eks. vår Facebookside, konkurranser, nyhetsbrev, flow e-poster, pushbeskjeder, popups eller lignende, slettes eller anonymiseres når ditt samtykke trekkes tilbake. Dine opplysninger kan dog lagres i lenger tid hvis vi vurderer å ha et legitimt behov for å oppbevare dem, i tilfeller hvor det er nødvendig for at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares, eller hvis oppbevaring av dine personopplysninger er nødvendig for at vi kan oppfylle gjeldende lovkrav.



5.3 De personopplysninger vi har innsamlet i forbindelse med kjøp du har gjort på Incover.no vil som utgangspunkt bli slettet eller anonymisert, slik at de ikke kan spores tilbake til deg 3 år etter utløpet av det kalenderåret du har gjennomført ditt kjøp. Dette forutsetter dog at du i denne perioden ikke har interagert med vår virksomhets tjenester, herunder besøkt vår hjemmeside, foretatt kjøp hos oss, deltatt i konkurranser, lest eller klikket på e-poster, pushbeskjeder, annonser og popups m.m. Opplysningene kan dog lagres i lenger tid hvis vi vurderer å ha et legitimt behov for å oppbevare dem i tilfeller hvor det er nødvendig for at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares, eller hvis oppbevaring av dine personopplysninger er nødvendig for at vi kan oppfylle gjeldende lovkrav. Virksomhetens regnskapsmateriale oppbevares i 7 år til utgangen av et regnskapsår, så vi kan oppfylle bokføringslovens krav.



6. SIKKERHET


6.1 Incover.no v/Firtal Web A/S har gjennomført alle de anbefalte tekniske og organisatoriske sikkerhetsforetak for at dine personlige opplysninger uten hensikt eller på ulovlig vis blir destruert, bortkommer, blir endret, er ukorrekte, blir misbruket eller kommer uvedkommende i hende eller til kjennskap.



6.2 Det er utelukkende medarbeidere som har et berettighet behov for å tilgå dine opplysninger for å utføre sitt arbeid som får adgang til dine persondata.



7. KONTAKTOPPLYSNINGER


7.1 Incover.no v/Firtal Web A/S er dataansvarlig for de personopplysninger som innsamles via vår hjemmeside.



7.2 Hvis du ønsker å gjøre bruk av en eller flere av dine rettigheten beskrevet i pnt. 4 eller har spørsmål eller bemekninger til vår virksomhets persondatapolitikk, kan du kontakte:

Incover.no
v/Firtal Web A/S
Møgelhøj 8
8520 Lystrup
Danmark

E-post:
customerservice@firtal.com

Telefon:
+47 21 98 44 53

8. ENDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN


8.1 Såfremt vi foretar oss endringer i vår virksomhets persondatapolitikk, blir du informert om dette neste gang du besøker vår hjemmesider.



9. VERSJONER


9.1 Dette er versjon 1 av Incover.no v/Firtal Web A/S’ persondatapolitikk datert den 24.05.2018