Handlekurv

OnePlus 7 Pro Deksel - Skjermbeskytter - Lader

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro Deksel og Skjermbeskyttelse

Her finner du de beste OnePlus 7 Pro dekslene som INCOVER har å tilby. Uansett hvilken type deksel eller skjermbeskyttelse til OnePlus 7 Pro du ønsker deg, så kan du finne det hos INCOVER. Velg hvilken type tilbehør til OnePlus 7 Pro du vil se på ved å bruke filtrene.

Plassering
Plassering
Salg
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
All

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro er en super god telefon med en fin 6,67 tommers 90Hz skjerm. 88,1% av fronten på telefonen er skjerm som er ganske mye. Telefonen er tilgjengelig med 6,8 ​​eller 12 GB Ram og har 48 MP-kamera som kan ta opp 1080p ved 30fps. I tillegg har den også et 4000 mAh batteri som kan lades opp til 30W gjennom den medfølgende USB-C lader.

 

OnePlus 7 Pro Skjermbeskytter

Med en skjerm på 6,67 tommer er skjermen et veldig utsatt område. Derfor er det lurt å få litt skjermbeskyttelse for OnePlus 7 Pro. OnePlus 7 Pro herdet glass er et stykke tynt glass som mottar riper og sprekker som skjermen ellers ville fått. En berøringsskjerm kan fort bli vanskelig å bruke hvis du har mye sprekker eller noe knust glass, så herdet glass til OnePlus 7 Pro er et godt valg. Reparasjonen av en skjerm er aldri så billig, og hvis du ikke vil bruke pengene på en på et herdet glass, kan du gå med et billigere alternativ, som er et stykke beskyttelsesfilm til OnePlus 7 Pro. Beskyttelsesfilm er noe billigere enn et herdet glass og gir fortsatt en fin beskyttelse. Imidlertid er det mer behagelig å ta på herdet glass ettersom OnePlus 7 Pro beskyttelsesfilm er laget av plastfilm og ikke glass.

 

OnePlus 7 Pro Deksel

Finn ditt neste deksel til OnePlus 7 Pro her på INCOVER. Vi tilbyr et bredt utvalg av deksler til OnePlus 7 Pro i forskjellige materialer og farger. Et deksel gir ikke bare telefonen beskyttelse, det gir den også et nytt smart utseende. Et OnePlus 7 Pro deksel beskytter telefonen mot støt og reduserer risikoen for store skader som kan koste dyrt ved reparasjoner. Er du en utendørs person eller jobber du som f.eks som håndverker, anbefaler vi at du vurderer å kjøpe et OnePlus 7 Pro håndverksdeksel som er solid og trygt å få gjennom hverdagen. Et flip deksel er smart for deg som liker å se på filmer eller serier på telefonen, ettersom OnePlus 7 Pro flip deksel har en smart stativfunksjon, slik at du ikke trenger å holde telefonen mens du bruker den.

 

OnePlus 7 Pro Tilbehør

Finn tilbehøret til OnePlus 7 Pro du trenger før du får mest mulig ut av den nye telefonen her på INCOVER. Hvis OnePlus 7 Pro laderen din begynner å bli irriterende, kan det være på tide med en ny, vi har et stort utvalg USB-C-ladere for OnePlus. Det er også et alternativ å kjøpe en PowerBank slik at du enkelt kan lade mens du er borte.