Handlekurv

iPhone XR Deksel - Skjermbeskytter - Lader

iPhone XR

iPhone XR Deksel og Skjermbeskyttelse

Her finner du de beste iPhone XR dekslene som INCOVER har å tilby. Uansett hvilken type deksel eller skjermbeskyttelse til iPhone XR du ønsker deg, så kan du finne det hos INCOVER. Velg hvilken type tilbehør til iPhone XR du vil se på ved å bruke filtrene.

Plassering
Plassering
Salg
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
All
Page
 1. - 15 %
  Tech-Protect vanntett universaldeksel - Maks Størrelse 175 x 85 mm - svart

  Tech-Protect vanntett universaldeksel - Maks Størrelse 175 x 85 mm - svart

  Spesialpris kr 458,15 Vanlig pris kr 539,00
 2. - 15 %
  Tech-Protect Universal Vanntett Case Etui - Svart / Gjennomsiktig (Maks. Mobil: 163 x 90 x 10 mm)

  Tech-Protect Universal Vanntett Case Etui - Svart / Gjennomsiktig (Maks. Mobil: 163 x 90 x 10 mm)

  Spesialpris kr 135,15 Vanlig pris kr 159,00
Page

iPhone XR Deksel

iPhone XR er en flott, populær og rimelig iPhone som vi naturligvis selger deksler til. INCOVER tilbyr et stort utvalg av iPhone XR deksler, til hverdags og arbeidsbruk. Enten du trenger et solidt håndverksdeksel til iPhone XR, som tåler litt mer enn andre eller et flipdeksel for iPhone XR med kule og vakre design, finner du det her på INCOVER. Videre er disse funksjonelle iPhone XR flip dekseler veldig beskyttende,  da de dekker hele veien rundt telefonen, uansett hvordan du mister iPhone-en din.

 

iPhone XR Skjermbeskytter

Det kan ikke sies nok hvor viktig det er å bruke skjermbeskytter for iPhone XR hvis du vil opprettholde det elegante Apple utseendet. Vi tilbyr forskjellige typer iPhone XR skjermbeskyttere som sparer deg for en kostbar reparasjonsutgift. Beskyttelsesfilm for iPhone XR er utmerket for å beskytte skjermen mot små riper, mens herdet glass for iPhone XR reduserer risikoen for at skjermen går i stykker.

 

iPhone XR Tilbehør

Forbedre brukeropplevelsen din ved å kjøpe nytt tilbehør til iPhone XR. Hos INCOVER finner du praktisk tilbehør som billadere, hodetelefoner og en Powerbank for iPhone XR slik at du ikke sløser med utstyr.