Handlekurv

Huawei Honor 20 Pro Deksel - Skjermbeskytter - Lader

Huawei Honor 20 Pro

Huawei Honor 20 Pro Deksel og Skjermbeskyttelse

Her finner du de beste Huawei Honor 20 Pro dekslene som INCOVER har å tilby. Uansett hvilken type deksel eller skjermbeskyttelse til Huawei Honor 20 Pro du ønsker deg, så kan du finne det hos INCOVER. Velg hvilken type tilbehør til Huawei Honor 20 Pro du vil se på ved å bruke filtrene.

Plassering
Plassering
Salg
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Nyeste
Best Sellers
120
240
360
All

Huawei Honor 20 Pro Deksel

Hos INCOVER tilbyr vi et bredt utvalg av deksler til Huawei Honor 20 Pro i forskjellige farger, materialer og design. Derfor er vi sikre på at du kan finne et deksel til Huawei Honor 20 Pro som passer best for din stil. Med et bakdeksel til Huawei Honor 20 Pro beskytter du både ryggen og kantene på mobilen mot riper, slitasje og støt fra hverdagen. Skulle mobilen ta en tur på gulvet, vil bakdekselet ta det verste av skaden, noe som betyr at du minimerer risikoen for en dyr skjermreparasjon.

 

Huawei Honor 20 Pro Skjermbeskytter

Skjermbeskytter til Huawei Honor 20 Pro beskytter skjermen mot riper, slitasje og hverdag. Med et Huawei Honor 20 Pro herdet glass får du ekstremt god beskyttelse for skjermen din, da herdet glass ofte er laget av et glassmateriale som har en styrke på 9H, noe som betyr at glasset er 9 ganger sterkere enn vanlig glass. Hvis du vil ha en mer diskret form for skjermbeskyttelse, bør du velge en beskyttelsesfilm til Huawei Honor 20 Pro. Huawei Honor 20 Pro beskyttelsesfilm er vanligvis laget av et ultratynt plastmateriale som du knapt legger merke til når den er på skjermen.